Muncim ca sa traim sau traim ca sa muncim?

Te gandesti la munca in permanenta? Iti asumi toate responsabilitatile la locul de munca si nu permiti nimanui sa te ajute? Nu mai stii sa te relaxezi? Neglijezi toate celelalte aspecte ale vietii tale? Nu mai ai prieteni? Nu mai stii sa te bucuri de familie? Esti atat de ocupat cu problemele profesionale, incat te-ai… Read more »

Ce este bine sa stii despre dependenta?

Ce este bine sa stii despre (in)dependenta? Dependenta este cunoscuta, in literatura de specialitate, ca  tulburare de control a impulsului, adica in anumite momente, individul simte o nevoie puternica de a consuma o substanta sau de a avea un comportament, o nevoie cu mult mai puternica decat puterea sa de a controla in acel moment,… Read more »

Cum stii ca esti dependent de jocurile de noroc?

Sunt multe motivele pentru care oamenii decid sa schimbe ceva la ei, un comportament sau o obisnuinta, si din pacate, asta se intampla, de obicei, atunci cand raul este deja facut sau suferinta resimtita este atat de mare, incat nu mai poate fi trecuta cu vederea. In cazul jocurilor de noroc, asta inseamna ca ai… Read more »

Anunț important

Ultimul grup de suport din anul 2014 se va desfășura marți 16 decembrie 2014 începând cu ora 18:00! Primul grup de suport (gratuit) din 2015 va fi grupul Jucătorii Anonimi, marți 6 ianuarie 2015, începând cu ora 18:00, urmat de grupul de terapie Jucătorii Anonimi, tot marți 6 ianuarie 2015, de la ora 19:00. Pentru… Read more »