Soldaţii destinului – Prima TV

Jucatorii Anonimi @ Prima TV

„Au fost răsfăţaţi de fericire, şi-au căzut în iad! Au fost iubiţi, şi s-au trezit acoperiţi cu ură! Erau ei, cu ale lor bune şi rele, şi-au ajuns să plătească dobândă… pe razele de soare! Au mizat o clipă pe-o himeră, şi-au ajuns captivi în propria deznădejde. Psihoterapeuţii le zic… jucători patologici de jocuri de… Read more »

Cum ieşi din infernul dependenţei – b365.ro

Jucatorii Anonimi @ B365.ro

Dependenții de jocuri de noroc au un loc unde să se trateze de această boală, ale cărei efecte sunt la fel de grave ca cele ale dependenței de alcool sau de droguri. Programul Jucători Anonimi a fost început anul trecut, la Centrul Armonia, și este primul astfel de program gratuit din România. La întâlnirile de… Read more »

Distruşi de jocurile de noroc – ProTV

Jucătorii Anonimi @ ProTV

Ceea ce debutează ca o distracţie ocazională şi nevinovată progresează rapid pentru cei care vânează trăiri intense, câştiguri financiare sau alte recompense. În timp, persoanele dependente de jocuri de noroc îşi planifică viaţa în funcţie de nevoia acaparatoare de a juca şi ajung să se izoleze de familie, să se sustragă altor activităţi şi responsabilităţi…. Read more »