Dependenţii Anonimi, prin Centrul Armonia, promovează „potrivirea desăvârșită a elementelor” aceluiași întreg. Împreună abordăm o viziune spirituală, mentală și fizică a terapiilor prin metode de vindecare holistică şi meditaţie, prin coaching, psihoterapie şi tehnologia audio BrainSync.

Dacă viaţa ta, acum, îţi este afectată de o dependenţă, dacă vrei să înţelegi ce este şi cum funcţionează dependenţa, care sunt cauzele şi efectele ei, dacă ai nevoie de ajutor, dacă observi că nu te poţi abţine, dacă simţi că nu mai eşti în controlul tău, te simţi vinovat şi totuşi nu îţi explici de ce nu te mai poţi oprii, de ce ajungi să ai anumite comportamente sau să consumi anumite substanţe care îţi fac rău, dacă ai început să îi eviţi pe ceilalţi sau pur şi simplu să te izolezi, dacă simţi că nimeni nu te înţelege, că totul este foarte greu şi fără sens, şi mai ales, dacă vrei să spui STOP dependenţei şi vrei să schimbi toate astea şi să fii din nou în controlul tău şi al vieţii tale, noi suntem aici pentru tine.

Indiferent de varstă, profesie, cultură, etnie sau religie, confruntaţi cu o diversitate de probleme, cu stresul cotidian în continuă creştere, noi, oamenii de-a lungul vieţii noastre, traversam perioade cu un risc dezadaptativ semnificativ. Oricare ar fi diferenţele dintre noi, de la persoane înalt capacitate şi performante, la cele excluse şi marginalizate social, cu toţii avem nevoie de ajutor specializat, pentru a ne putea trata de dependenţă, indiferent de tipul sau de forma ei.

Echipa „Dependenţii Anonimi”

 • Amelia Dumitrescu - Psihoterapeut Integrativ

  Amelia Dumitrescu – Psihoterapeut Integrativ

  Sunt psihoterapeut integrativ şi am o vastă experienţă dobândită atât în urma studiilor de specialitate cât şi a abordării unei game largi de problematici psihice. Pentru mine, psihoterapia nu înseamnă a urma un proces, ci este mai degrabă un mod de viaţă. Pornind de la experienţă mea personală de schimbare, psihoterapia a intrat într-un mod natural în viaţă mea şi de atunci face parte din mine.

 • Raina Saguna - Psihoterapeut Integrativ

  Raina Saguna – Psihoterapeut Integrativ

  Prin psihoterapie, eu stimulez acea profunzime a intelegerii personale, care le permite oamenilor sa vada cum s-au format in timp stilurile, comportamentele si preferinţele lor uzuale, si sa foloseasca aceasta cunoastere drept platforma pentru definirea si concretizarea unor noi posibilitati.

 • Andrei Baritchi - Instructor meditaţie

  Andrei Baritchi – Instructor meditaţie

  Suntem mai mult decât ne putem imagina şi existăm dincolo de corpul fizic, de ceea ce vedem. Tot ceea ce ne înconjoară este interconectat nu doar la nivel vizibil, cât mai ales la un nivel invizibil, profund. De la această idee s-a născut necesitatea creării unui centru de evoluţie spirituală şi dezvoltare personală, a unui spaţiu puţin convenţional care integrează armonios elemente diferite ale aceluiași întreg.

 • Anne Baritchi - Coach & Trainer

  Anne Baritchi – Coach & Trainer

  Coaching-ul este artă. Coaching-ul inspiră şi permite o mare libertate de mişcare, este o artă înainte de a fi o ştiinţă şi o metodologie. La coaching nu doar că nu eşti niciodată singur, dar nu te simţi niciodată singur. Asta nu înseamnă că vei auzi din partea mea ceea ce te aştepţi să auzi. Sunt aici să îmi respect angajamentul faţă de tine, fie că acest lucru înseamnă atingerea unor ţeluri, sau pur şi simplu, celebrarea vieţii, cel mai bun drum îl vom parcurge împreună.