Andrei Baritchi - Instructor meditaţieSuntem mai mult decât ne putem imagina şi existăm dincolo de corpul fizic, de ceea ce vedem. Tot ceea ce ne înconjoară este interconectat nu doar la nivel vizibil, cât mai ales la un nivel invizibil, profund.

De la această idee s-a născut necesitatea creării unui centru de evoluţie spirituală şi dezvoltare personală, a unui spaţiu puţin convenţional care integrează armonios elemente diferite ale aceluiași întreg.

Sunt o persoană autodidactă, am învăţat multe experienţial, am urmat numeroase studii tehnice şi am trecut de la teorie la practică, de la precizie şi rigurozitate la cultivarea simţului artistic şi sporirea capacităţilor intuitive.

Cei peste zece ani de consultanță în domeniul advertising-ului mi-au oferit posibilitatea de a interacționa cu medii business internaționale. Dorința de a valoriza potențialul uman, de a crește în acord cu viziunea și valorile mele de viață m-a purtat către explorarea domeniului vast al terapiilor complementare.

Am urmat training-ul Reconnective Healing şi The Reconnection, am parcurs programele institutului Monroe – Hemi-Sync, programele avansate Silva Method şi Transcedental Meditation. Sunt pasionat de felul în care funcționează creierul uman, de neurotehnologie și de programare neuro-cibernetică. Rezultatul acestor incursiuni a dat naştere produselor BrainSync.

În prezent susţin cursuri de meditaţie vedică şi practic un tip de coaching spiritual.

May the joy be with you!