Anne Baritchi - Coach & TrainerPentru mine, coaching-ul este artă. Coaching-ul inspiră şi permite o mare libertate de mişcare, este o artă înainte de a fi o ştiinţă şi o metodologie. La coaching nu doar că nu eşti niciodată singur, dar nu te simţi niciodată singur. Asta nu înseamnă că vei auzi din partea mea ceea ce te aştepţi să auzi. Sunt aici să îmi respect angajamentul faţă de tine, fie că acest lucru înseamnă atingerea unor ţeluri, sau pur şi simplu, celebrarea vieţii, cel mai bun drum îl vom parcurge împreună

Practic meseria de coach la standarde internaţionale (sub egida ICF: International Coach Federation) şi sunt trainer autorizat de Ministerul Muncii şi CNFPA. Am la bază formări în Programare Neuro-Lingvistică (sub egida ITANLP: International Trainers Academy of NLP), Hipnoză Ericksoniană (Metropolis, UK) și Tehnici de Relaxare.

Am urmat cursuri de analiză tranzacțională, psihoterapia adolescenților, seminarii și ateliere pe teme de psihoterapie adleriană, tehnici de comunicare, time management, dezvoltare personală etc. Sunt practiciană a metodei Silva şi a sistemului Silva Ultramind ESP.

Aici, la centrul Armonia din Bucureşti, ne adresăm Omului ca sistem unitar corp-minte-suflet, aşadar consider că oricine ar trebui tratat în integralitatea sa.

În zona business coaching-ului am creat cele mai bune programe axate pe valorizarea resurselor existente în fiecare dintre noi. Am demarat programe de planificare strategică a carierei pentru tineri, susţin cursuri de învăţare rapidă, workshop-uri pe teme de dezvoltare personală. Sunt iniţiatoarea Cluburilor Aneis, proiect care îşi propune popularizarea conceptului de “club” tematic dedicat pasionaţilor.

Asta e ceea ce am făcut, acumulat, o parte din ceea ce sunt. Fie că o ştii sau nu, fie că eşti dispus să o accepţi sau refuzi, tu eşti artizanul vieţii. Viaţa este un dar. Viaţa eşti tu. Trăieşte-te din plin!