Joi, ora 19 :58 – 07.03.2013 – cu putin inainte de meciul mult asteptat Steaua – Chelsea am trecut pe langa o sala cu pariuri si pacanele.

Nu am intrat pentru ca mi-am dat seama ca 1 milion in plus nu imi rezolva problemele ci mi le prelungeste, iar 1 milion in minus mi le adanceste. De fapt, nici 100 de milioane sau orice suma castigata nemuncit din jocuri sau din alte activitati unice, exceptionale nu ma ajuta in acest moment si in aceasta conjunctura, ci dimpotriva. Nu face decat sa imi consume din potentialul meu de crestere si de intelegere a situatiei in care ma aflu deoarece m-ar indeparta de situatia reala si mi-ar induce din nou o stare de superficialitate.

Rezolvarea nu este usoara din punct de vedere financiar si mai ales din punct de vedere mental; necesita timp, rabdare, introspectie, exercitii si multa munca.

In anumite momente trebuie sa ma arda si sa ma doara pentru a recapata acel control asupra mea pe care eu nu il mai detin in anumite momente si care are mari repecusiuni asupra tuturor celorlalte aspecte ale vietii mele.

Nu imi mai pot permite sa merg pe calea usoara in care sa renunt la controlul asupra mea pentru a incerca la nesfarsit sa castig controlul acolo unde nimeni nu il are.

Nu mai accept ca un copil sa ia deciziile in locul unui matur.
Nu mai sunt un copil!
Sunt un barbat in devenire care trebuie sa se dezvolte!

P.S. In acea seara meciul a fost castigat de mine. In mod sigur va urma returul…

D.C.G.